Gesunda

TORSDAG
Reste från Ankarsrum på torsdagsmorgonen vid 06.00 ungefär. Va hur trött som helst, hade fått i mig lite frulle och tog min filt och min kudde och somnade direkt i bilen typ. Sen skulle vi möta Beas familj, och Addes familj nere vid idrottshallen, och när vi gjort det bra det av mot Gesunda. Sov en hel den första milen, sen vakna jag och satte på Gustaf 2. Såg inte klart på hela, för vi skulle fika, fick i mig en halv macka typ. Sen fortsatte vi, då hade vi åkt i 2,5 timma ungefär. Sen somnade jag igen, och vaknade när vi skulle stanna andra gången, vid någon slags vägkrog och kissa, haha. Då hade vi åkt i 4 timmar ungefär. Sen bar det av mot Laxås, där vi skulle stanna och äta. När vi va där, hade vi ungefär åkte en timma till. Så vi stannade i ett köpcenter och åt, jag åt Kallops, mums! Dock fick jag inte i mig allt, för det var rätt mycket mat, hehe. När vi hade ätit klart skulle vi hitta ett apotek, för jag hade glömt min tandborste hemma och mamma skulle köpa Eeze spray. Efter det skulle vi på toa, igen. Sen var det dags att åka mot Gesunda. När vi kom fram till Mora, efter ungefär 7 timmars bilfärd, skulle föräldrarna hämta sina nummerlappar och gå lite på mässan som var där. Jag hängde på ett tag, fick en nyckelring och en halv kexchoklad, haha. Sen gick jag mot bilen igen, för Bea satt i deras bil och orkade inte följa med först, men när jag kom ville hon gå dit, så vi gick tillbaka i typ 5 minuter, sen gick vi mot bilen igen,haha. För vi orkade inte vänta på dom vuxna, så vi keka godis och snacka i våran bil. Och blev störda av Adde och Jacke hela tiden, som satt i Jackes och doms bil xD. Sen kom allas föräldrar, och vi kunde åka till Gesunda. När vi kom fram dit blev det till at checka in och lämna allt bagage, sen satte jag, syster och Bea på tv:n, sen satt vi där hela kvällen, var så trötta.

FREDAG
Sen dagen efter skulle föräldrarna åka in til Oxberg vid 10.00 För dom skulle starta där vid 12.00 Så jag, syster och Bea satt på rummet ett tag till, duschade, gjorde oss iordning, såg på tv, sen tog vi bussen in till Mora. Gick omkring lie på stan, och kollade marknadstälten vid upploppet. Köpte mackor och läsk,och satte oss och kollade på dom som kom i mål. Ringde pappa, han var typ halvvägs och mitt i spåret, haha. Sen gick vi lite till, köpte medaljer till vra föräldrar xD. Och strumpor och oboy och sockor, och godis. Sen kom pappa! Han åkte på en jätebra tid, vilken vet jag inte exakt, men bra var det iallafall! Så vi gick till honom och han fick sin medalj. Sen gick vi bort mot simhallen och tennishalen, för pappa skulle duscha och byta om. Efter det tittade vi lite på åkarna, Beas mamma kom, så vi hejade massor på henne! Sen skulle jag och Bea gå på toa i simhallen xD. Sen satte vi occ och värmde oss i deras bil. Sen kom pappa, för då var han klar. Och vi åkte och hämtade Beas mamma och Mogge. Som åkt klart. Sen åkte vi mot Oxberg för att hämta dom andra två bilarna. Vi satt fyra i baksätet, så syster satt lite i mitt knä och ibland satt Bea i sin mammas knä, haha. Sen när vi kom till Oxberg satte vi oss i våra bilar och åkte mot Mora igen. Frös jättemycket när vi kler ur bilen i Oxberg, så satt och skaka en stund i vår bil sen innan jag fått upp värmen i kroppen igen,haha. Sen så hämtade vi upp mamma,Caroline och Magnus som gått i mål. Och pappa hämtade sitt diplom, sen åkte vi hem mot Gesunda. Haha, just det förresten, Jessica köpte massa cocosbollar, som vi åt på hela helgen sen med xD. Sen när vi kom hem till Gesunda igen, så satte vi oss framför tv:n, sen sov vi.

LÖRDAG
Idag var det backen som gällde. Men jag och mamma orkade typ inte så vi tittade mest på, haha. Sen typ, åt vi mat och tittade på melodifestivalen, packade, åkte in till Mora och hejda på Eveline som klarade Tjejvasan, grattis! Sen åkte vi hem till Gesunda igen, och sov.

SÖNDAG
Städade, packade det sista, åt frulle, glodde på tv, checkade ut, åkte hem.

Orkar inte skriva så mkt mer nu, men skriver kanske mer sen. Men det här är iallafall en hel del av min resa till Gesundaberget på sportlovet!

Ses!


Jossii

Men jag ha rju varit borta, nöt :P <3 :*

!!

image19

PUSS PÅ UNDERBAR OCH JAG SAKNAR DIG ! <3

Haha

Jadu Jossii..Jag vet inte varför inte komentarerna kommer med :s
har skrivit massa till dej men så kommer typ bara första orden/ordet med :s

Men du ska veta att jag saknar dje massor :)

FINNS PÅ MOBILEN I MORA , SMSA MASSOR :D <3

Pöss på dej <3

Här är min senaste komentar till det inlägget du skrev till mig :') <33 xD

:') <3 Nu gråter jag meed :')
Du är bäst, Jossii! Inget tvivel om den saken alltså! Du ska bara veta hur mycket jag saknar dig!
Vi måste, bara MÅSTE stå vid varandras sida, HELA TIDEN, för jag behöver dig :) <3
Puss o Kram! Finns på mobilen HELA tiden i Mora :)Smsa  massor! :D <3

Josefine Aspeteg

Kära Jossii
Innan du kom in i mitt liv var det inte lika roligt. Du liksom bara fanns där, helt plötsligt. Alla minnen med dig är oförglömliga! Finlandsbåte,haha, med hissarna, det var första äventyret tillsammans, kul var det, och vi fann varandra direkt liksom. Sen var det middagen hemma hos er, med den där läskiga hunden, haha, och min syster som skrek åt dom xD, minnen är det, minnen som sitter kvar föralltid! Bada och kasta äckligt grönt sjögräs, haha, inte lika kul utan dig, och cirkus, cirkusen när Jessica tappade en tand och vi fick trycka upp ett gammalt kvitto i munnen på henne, hahahaha. Eller moppen, vår kära vän, bara damp ner i diket, men vi va snart uppe igen ;). Dock med lite skrubbsår, men vad gör väl det, när man har sin bästa vän brevid sig? Och sen alla andra gånger vi varit tillsammans, alla gånger vi skrattat och den där gången vi bråkade, men vi vart snart vänner igen, vänner föralltid, vänner som inte sviker varandra, vänner som alltid finns där för varandra. Du ska veta att alla minnen sitter kvar, kommer aldrig, ALDRIG glömma alla underbara stunde rmed dig, och jag hoppas på så många fler! du bara måste bli bra snart, för du är min bästa vän, och jag kan inte tänka mig ett roligt liv utan dig.

Och du ska veta att jag alltid finns här för dig, allti när du behöver mig :)

Massa pussar och kramar till dig från mig!

<3

Lista

Dagens låt: E.M.D - All For Love
Dagens frisyr: Uppsatt
Dagens smink: Inget typ
Dagens klädsel: Jeans, linne, munkis.
Dagens roligaste händelse: Packa till Mora :D
Dagens planer: Packa, städa.
Dagens vill ha: Min mobil !
Dagens drog: Extra Drops Pro Cranberry/Lime
Dagens tråkigaste: Städa.
Dagens finaste: Sassie :) <3
Dagens måste: Städa.
Dagens dricka: Mjölk
Dagens köp: Inget
Dagens mat: Makaroner
Dagens kärlek: Min mobil !
Dagens mående: Bra
Dagens skratt: Syster, ska inte säga vad hon gjorde xD
Dagens tanke: Måste ringa 3G kundtjänst, eller, pappa måste.
Dagens irritationsobjekt: 3G KÄRRINGEN -.-
Dagens smycke: Klocka
Dagens just nu: Musik i massor !
Dagens önskan: Jossi bli braaa!<3
Dagens längtan: Josefine Aspeteg, finaste människan! 

Tisdag

Looooooov ! Och det är skapligt skönt ! Skulle åkt ut med Mimmi till Misty idag , men hovslagarna skulle verka Mimmis hästar så hon kunde inte komma :/ , men åker nog ut imorrn och rider istället :) Nus ak jag städa, får skriva mer sen, ses!

Lördag!

Äntligen helg, och lov desutom! Ska bli s skönt att bara få slappna av, lämna all stress i skolan och bara ha det lungt och skönt och ha det kul, ska ju tiill Mora på torsdag nästa vecka:D Så då kommer jag tyvärr inte kunna skriva på 4 dagar:( Men jag kommer såklart skirva och berätta en massa om det när jag kommer hem igen!:D Veckan har väl varit rätt bra, i största allmänhet iallafall. I måndags åkte jag och pappa in till tandläkaren, kollade så att jag inte behövde tandställning, behövdes inte:D och laga en tand, sen tillbaka till skolan, lunch, teknik, hemkunskap, idrott. Sen hem och äta, nörda data, och sova. Tisdag, först skola, sen hem..Trodde jag fått tillbaka maginfluensan, igen-.- Men icke sa nicke, blev bra sen igen..Onsdag, sjukhuset, och jag gillar't inte:(..Är allergisk mot massa:/ -.-. Hem, äta china mat med päronen innan dom dorg till jobbet, nörda data, sova. Torsdag, gick till skolan, hade Svenska Nationella provet 1, MVG (a). Hem, äta, nörda data, sova. Freda, sköööönt! Först skola, Svenska Nationella Prov 2, MVG (a). Ser faktiskt bra ut inför gymnasiet;P. Hem, äta, nörda ata, sova. Lördag, va med Frida:D<3. Det var min vecka typ..Skriver mer sen. Ses!

Ny design..

Kommer inte hinna uppdatera lika mycket på ett tag, men sen, håller på att fixa en vårdesign, det kommer ta några dagar, men jag ska försöka skriva så mycket jag kan och hinner. Men sen ska jag komma igång igen :) Ses!

Torsdag = Skola

Torsdag och skola igen då..Segt som vanligt. Började dagen med Tyska, först muntligt glosförhör, men jag har ju vatt sjuk så jag slapp svara ;D Sen skulle vi vatt i datasalen, men jag och mimmi orka inte sitta där, eller, vi blev heller inte insläppta i datasalen, så vi satt oss i klassrummet,jag skrev av hennes korsord, sen gjorde vi alla <3 dag kort, men Anders, vår Tyska lärare, kunde inte komma på vad de hette på Tyska så vi fick skriva på Svenska xD. Sen var det No, suck suck suck, bara lyssna massa hela tiden, man somnar typ, och det gjorde vi i en timma -.-. Sen var det Engelska, förhör, jag har ju vatt sjuk, så jag slapp det med ;D Sen var det lunch, ÄRTSOPPA, bläääää, jag, Kajsa o Manda gick till Konsum o köpte JumboMuffins, mumms :D, eller, Manda köpte en stenhård småfranska, shit vad man kan garva åt sånt asså, vi håll nog på i en kvart, minst:P Sen var det So, jag gjorde Svenska Nationellt Prov. För jag har ju som sagt, för tredje gången vatt sjuk,så jag fick göra det då iställetm va inte så svårt, fick två geléhjärtan av Anders, som jag inte tålxD Men jag åt dom ändå, för jag får ju bara eksem ;P. Sen rast, jag och BA satt o rätta mitt prov, MVG (a). Jag vet, pluggisch, men vill man bli nåt måste man väl ha betyg?:P. Sen va det lite mer rast, sen So, segt, BA stod framme och predrika om nå tråkigt och ointressant som valigt, typ ingen lyssna. Sen elevensval, jag had ematte, seeeegt, men Anders är shysst:). Sen hem, han med o prata 30 sekunder med pappa innan han stack till jobbet. Sen in och göra iordning mat till mig och syster, mammsen had egjort Tacolåda och ris, muuuumms!:D. Så jag duka i vardagsrummet o satte på tv:n, o va visar dom där, om inte Rasten;D. Såklart så fastnar man där e20 minuter typ. Sen fortsatteb jag och duka, och värma maten, sen tog jag fram bakelserna mamma hade köpt till oss, med alla <3 dags hjärtan till också, men choklad i:D, sen fastnade jag vid tv:n igen, för jag vänta på syster, Kim Possible va de den här gången, inte lika bra. Sen kom min syster inte hem så jag ringde henne, hon hade inte mobilen på-.-. Fortsatte och kolla på Kim Possible, sen ringde jag igen, då had ehon mobilen på men svara intexd. Så jag kolla klart på kim possible, sen ringde jag henne igen, då, äntligen svara hon! Men då var hon hemma hos becca, så jag fick säga åt henne att hon va tvungen o komma hem. Sen nätr jag vänta på att hon skulle komma hem, så värmde jag maten som kallnat, igenxD Sen kom hon iallafall hem, så åt vi och lite, o jag fick reda på att hon blivit tillsammans med Joel ;D Värsta sött egentligen..Men iallafall så va det Brandy och HerMorris på tv:n, sjukt fjantigt, jag vet, men syster insistera på att vi skulle kolla på det så, haha;D. Sen sknacka vi lite, sen satte vi oss här och kolla på mobiler:) Sen gick hon ner och gjorde läxorna, så satte jag mig här och kolla min bilddagbok, sen typ ska hon till Becca, så då ska jag nog stöda mitt rum, om jag orkar vill säga, haha:P Annars sitter jag kvar här, det är rätt kul o läsa bloggar:P Skiver mer sen. Ses!

Ännu en lista ;)

1. vad tänkte du när du såg dig själv i spegeln första gången i morse?
Shit, krävs mycket täckstift idag ;)

2. hur mycket kontanter har du på dig?
Typ 200 :- kanske xD

3. viket ord rimmar på test?
Fest

4. favoritplanet?
Jorden

5. vem ligger fyra på missade samtal-listan på din mobil?
Mamma

6. vilken är din favoritringsignal på din mobil?
Björn Gustavsson - Carina Berg

7. vad har du på dig på din överkropp just nu?
MussePiké :)

8. sätter du etiketter på dig själv?
Haha, jag har gjort det nåra ggr, när ja praoa på JanneBanan och när jag är hemma hos Mimmi brukar ja snatta nåra med hennes namn o adress på, så jag vet var jag hör hemma ;)

9. vad är det för märke på skorna du har på dig?
Just nu, Converse All Star.

10. ett ljust eller mörkt rum?
Mitt emellan mellan och ljust.

11. vad gjorde du vid midnatt?
Sov!

12. vad står det i ditt senast mottagna SMS?
Men vi har ju haft matteprovet, och det gick ju bra, eller hur?:) Puss

13. vart ligger ditt närmaste seven eleven?
Sthlm skule jag tro.

14. vilket uttryck andvänder du mest?
Ofta eller vet inte xD

15. till vem sa du "jag älskar dig" senast?
(:

16. vilken pälsbeklädda sak rörde du senast?
Sassie :)

17. hur många sorters droger har du nyttjat de senaste tre dagarna?
Höhö, ett par kilo Ibumetin förgyller en seg dag med mensvärk ;D

18. hur många rullar film ligger och väntar på att bli framkallade?
Ett antal -.- xD

19. vilken ålder har varit bäst hittills?
Vet inte

20. din värsta fiende.
L***a

21. vad har du för skrivbordsbild på datorn just nu?
Misty

22. vad var det senaste du sa till någon?
Hehe

23. en miljon dollar eller förmågan att flyga?
En miljon dollar.

24. gillar du någon särskild lite extra just nu?
Ramona

25. senaste låten du lyssnade på?
Takida - Asleep

Lista, igen :P

Jag har kysst någon..


[x] på kinden
[x] på läpparna
[x] i mitt rum
[x] i dennes rum
[x] av samma kön
[x] som är yngre än mig
[x] som är äldre än mig
[x] med svart hår
[x] med kruligt hår
[x] med rött hår
[x] med rakt hår
[x] som är kortare än mig
[x] som är längre än mig
[x] med ring i läppen
[x] med piercing i tungan
[  ] som jag precis träffat
[  ] som är lebb/bi
[x] som jag verkligen velat kyssa
[x] på semester
[  ] som skulle gå på date med en nära vän till mig
[  ] som är en god väns syster
[  ] på en kyrkogård
[x] på en konsert
[x] på stranden
[x] i en pool,badkar eller nått liknande
[x] som inte är byxmyndig
[ ] som är äldre än mina föräldrar
[x] med färgat hår
[x] som varit/är en god vän till mig
[ ] som är/har varit med i ett band
[x] som har tatueringar
[x] som har en helt annan stil än mig
[x] i regnet
[  ] någon med brytning
[x] på en båt
[x] i en bil, taxi eller buss
[ ] på ett flygplan
[ ] någon som saknar en kroppsdel
[x] på bio
[x] en klasskompis/arbetskompis
[ ] som varit medvetslös
[x] jag senare inledde ett förhållande med


Äspet, Skåne <3

image6
Äspet 07 <3

Eller hit, helt underbart! Vindstilla, bara höra fåglarna kvittra o bara njuta av livet, o som alltid,slippa allt skit hr hemma!

Phytagoriho,Samos <3

image5
Åh, minnena kommer alltid upp igen när man tittar på massa gamla bilder!
Grekland sommaren 06 <3

Helt underbart! Vill bara tillbaka, tillbaka dit o bara slippa allt skit o lämna allt tråkigt här hemma!
Följa med någon?:)

7 - 9 D 2005 - 2008

image4 
Sitter och tittar på en massa gamla biler på klassen, här är nåra av oss, BA ( halva xD, Frida e bra fotograf;) ), Mandiz, Jesper, Becca, Sabina, Matilda, Jag, Björn och Mimmi på Kulbacken i Västervik :)
Rätt segt vare där, men kommer ändå aldrig glömma det, och allt annat vi har gjort tillsammans.

* Kulbacken i 7an
* Komma sist i friidrottstävlingen i 7an xD
* 3a i basketturneringen i 7an
* Västervik o bowla o bada i 7an med 7B, trevligt vare!
* Vinna innebandyturneringen i 8an!!!
* 3a i friidrottstävlingen i 8an, liten förbättring från 7an iallafall;)
* Kalmar med klassen i 8an, oförglömligt!
* Atletklubben med 9B i 9an.
* Snart Öland med klassen.

O allt annat kul vi har gjort och kommer och göra innan vi slutar. Allt det kommer sitta kvar, som en stor klump i magen kommer det alltid sitta där.

7 - 9 D
2005 - 2008
<3

Skooooooor

image3
Funderar på o beställa dessa, men har inte bestämmt mig riktigt än, mig me like !
Finns ett par likadana fast med turkos krans, men ja diggar rosa bättre i de fallet :P
Men jag får se.
Kanske går i dom om 2 veckor eller nåt :)

:(

       
Detta rekomenderas INTE, svinont gjorde det, fick igenom halva, sen fick jag panik o slet ut det, bättre o ta nya hål tror ja ;) Jaja, skitont gjorde det iallafall.

Dagens Musik <3

Linkin Park  - Shadow Of The Day
Billy Talent - Red Flag
Yellowcard - Believe
E.M.D - One For All
The Fray - Over My Head
Hannah Montana - Make Some Noise
Lars Winnerbäck - Elegi
Fall Out Boy - Sugar We're Going Down
Leona Lewis - Bleeding Love
Takida - Curly Sue
Neverstore - Nanana
Jessy - Dancing In The Dark
Kelly Clarkson - Beautiful Disaster
Neverstore - Racer
Yellowcard - Empty Apartment
Säkert! - Stetoskop
Takida - Broken
Sandy Tom - I Wish I Was A Punkrocker


Sjuk, tråk, sjukhus, data, china.

Jahopp, då är man alltså sjuk igen, -.- . Har skitont i magen o huvudet, typ.. Men men, de går väl över får jag hoppas, är ju som sagt rätt mkt folk som är sjuka nu. Började iallafall dagen med en tripp in till sjukhuset, riktigt kul, nooot! Sen hämta Chinamat, mumma:) Fick ner lite iallafall. Sen ha tråkigt som vanligt, och ni sitta här o dega. Finns ju inte så mkt o göra, men ska nog läsa lite i min bok sen, håller på i Madison Finn, kompisar på nätet, för tillfället. Har inte kommit så långt i den än, men den verkar rätt kul:) Borde kanske ta och mublera om mitt ru, nääee, eller, jag vet inte, kanske inte går, eller så blir mina föräldrar sura på mig om jnag gör det. Kanske är bäst o fråga dom först, hehe. Men men, har iallafall allmänt tråkigt, ska nog se på tv eller nåt nu. Skriver mer sen. Ses!  

Hoppa Adam, hoppa!

Dom bara står där och skriker, skriker på mig. Den största fegisen någonsin.

Men det är väl inte så farligt? Det kan ju inte bli värre än vad det redan är.

Ska jag våga, ska jag våga göra det jag är mest rädd för?

Att stå här och darra tjänar ju ingenting till.

Lika bra att göra det så är det över.

Det var de första tankarna som dansade runt i huvudet på mig.

Men ändå står jag bara där.

Bara låter tankarna flyga iväg, bort från allt.

Ut mot stilla havet, bort mot horisonten.

Nej, nu måste jag skärpa mig, var den andra tanken.

Den andra tanken som liksom bara poppade upp i huvudet,

som alla andra tankar.

Dom bara skriker mer och mer, men jag står kvar.

Står kvar där, högt uppe på klippan.

Vågar inte ta ett steg till, då kanske jag ramlar.

Är det någon som tar emot mig om jag gör det?

Finns det någon som skulle märka det?

Jag vågar inte testa, vågar inte göra ett misstag jag inte kan ändra på sen.

Däför bara står jag där. Högt uppe på klippan, och låter tankarna flyga iväg.

Undrar om dom går om jag hoppar?

Eller om dom fortfarande kommer stå där.

Med sitt hånflin och sina stora, välmusklade kroppar.

Ska jag våga, ska jag våga gå fram till dem och säga nej?

Nej, jag vågar inte, tänk om de puttar mig över kanten?

Tänk om de slår ner mig?

Därför står jag kvar, rör mig inte en millimeter.

Fötterna är som fastklistrade i marken.

Armarna känns tunga och i huvudet snurrar det miljoner tankar.

Tankar om vad som sker efteråt, tankar om vad de andra ska tro.

Men hoppa då fegis, eller är du döv?

Hoppa då, eller törs du inte?

Vill du låna min mobil och ringa mamma?

Din kära lilla mamma som kommer och skyddar dig.

Jag känner tårarna komma, de rinner ner för kinden.

En efter en, som en parad av glasklara vattenropper faller de sakta mot marken.

De vet så väl, de vet så väl att Adams mamma är sjuk.

De vet så väl att hon inte kommer.

Hur mycket Adam än skulle vilja, med Adams mamma kommer inte.

För hon kan inte.

Adam stänger av öronen.

Blundar och önskar att han vore hemma, hemma och utom all fara.

Han tittar igen, han står fotfarande kvar, med fötterna på exakt samma punkt som innan.

Han sluter ögonen igen och låter vinden vina om honom, låter all rädsla och all ilska rinna ur honom.

Han står där länge, bara väntar på rätt ögonblick.

Han hoppar!

Han faller rakt ner, ner mot vattnet, det glasklara blå havet.

Känner hur han kommer närme.

Kännder fötterna landa med ett enormt plask i vattnet.

känner hänerna ta tag i benen, känner känslan av iskallt vatten skölja över huvudet.

Känner vattnet tränga in i öronen och upp mot huvudet.

Börjar simma, fort och huttrande tar han sig upp på land.

Chockade av händelsen står de stora kllarna och stirrar.

En av dem sättersig ner. Och Adam, Adam sitter på bryggan och blundar,

känner vinden i håret, huden knottrar sig.

Tittar upp mot klippan. Mot den enorma klippan på 10 meter, minst!

All rädsla är borta, ilskan lämnade han kvar där på klippan.

Han tänker aldrig mer gå dit, aldrig mer tänker han hoppa.

Han reser sig och går mot land.

Han ser de stora killarna, som fortfarande bara stirrar på honom.

han som satt ner har rest sig upp.

De går mot honom, Adam börjar klä på sig.

De går fram mot honom, och Adam känner hjärtat dunka hårdare

och håradre ju närmare de kommer.

De ställer sig framför honom.

Han skakar, men de säger ingenting.

Tillslut när Adam vänder sig om för att gå, tar den största och starkaste killer tag i honom.

Han känner hur all rädsla, all rädsla som var som bortblåst på bryggan,

kommer tillbaka, han börjar skaka hysteriskt och blundar i hopp om bara et slag.

Men killen slår honom inte, istället tar han hans hand och skakar den,

vänligt och tacksamt. Bra jobbat grabben, riktigt bra jobbat!

De vänder sig om och går. Men Adam står kvar.

Han kan inte röra sig, hände det där?

Skakade han hande med den värsta mobbaren av dem alla?

Och han slog honom inte. Han puttatde inte ens till honom, inget elakt ord, ingenting.

Chokad börjar Adam gå hem. Hem mot tryggheten.

Men aldrig, aldrig ska ha glömma den här dagen.

Av: Jennifer Gustavsson

Den här novellen är skriven utav mig, och jag vill inte att ni kopierar den.


Skvaller

Någon mer än jag som är förbannat trött på allt skvaller? Liksom, ta Britney Spears till exempel, hela hennes privatliv ligger ute på nätet, hur kul kan det vara på en skala? Och stackars hennes barn, om 10 år när dom sitter och söker på sin mamma, får dom bara fram en massa skandaler och skvaller om hela hennes liv. vad har vi med det och göra? hennes liv, hennes val. Bar för att hon är känd ör det väl inte meningen att vi andra ska behöva få veta allt, visst man behöver inte läsa det, men man kan ju liksom inte låta bli. Snälla nån, ge stjärnan ett privatliv och lämne henne och hennes familj ifred! Tänk dig själv, om du vore känd, och man kunde hitta hela ditt privatliv på google till exempel, hur kul skulle det va på en skala? Inte så värst va. Visst, det är mycket glitter och glamour, men är det verkligen värt allt det där? Vill man verkligen bli helt utpekad av världens folk? Vill man inte kunna gå utanför dörren utan att massa paparazzi och intervju folk ska hoppa på en med en gång? Jaja, jag skulle inte vilja ha det så iallafall. Men jag vet inte vad ni andra tycker. Men jag tycker man ska lämna kändisarna lite ifred, ge dom lite svängrum, låt dom ha sitt privatliv, så kan vi få reda på kändislivet, för dte är ju det vi tycker är intressantast egentligen, eller hur? Victoria Beckham, hon har ju visserligen gjort bort sig totalt hon med, men förtjänar hon all skit? Kan man inte tänka steget längre, hon är ju inte någon perfekt mode ikon och gott föredöme för unga tjejer precis. Men samma sak där, låte henne och hennes familj vara ifred! Såg precis senaste nytt på msn.se, en bild på Victoria, med ett litet ärr på magen, o allt skvaller är genast igång, snälla nån, vad har vi med det o göra? Ett litet ärr på magen, men tjena, det kan ju va blindtarmen eller vad som helst? Tror folk verkligen på allt som skrivs på internet, och att dom ska få reda på sanningen? Jaja, en flopp är det iallafall.

Pussar till Jossii som jag saknar grymt mycket ! 

TACK till folk som inte gillar skvaller !

Ett extra stort plus till folk som tar åt sig av vad man skriver och tänker sig för nästa gång man hackar på victoria Beckham eller någon annan !

Hejhej

Rätt seg dag idag, först upp och gå till skolan, var en sån där "åhörardag" i skolan, så föräldrarna fick komma och kolla när vi jobbar och så, o vilka kommerom inte MINA föräldrar -.- xD . jaja, iallafall så var det först idrott, men jag är smart o glömmer kläder, o får sitta med Manda i klassrummet o "plugga" , sen rast, sen mer plugg, för Anne, syslöjdsläraren var inte här idag, typiskt! Jag som faktiskt kände för att fortsätta med min stickning för en gångs skulle, jaja, en halsduk är det tnkt att det ska bli, nån gång iallafall xD . Såklart att mina föräldrar skulle dyka upp mitt under "slöjden" med, så man var tvungen o jobba, o inte ens kunde ta sig lite extra håla. Jaja, Mimmi o jag köpte frallor iallafall :) Sen mer plugg, sen matteprov -.- Okej, måste erkänna att det gick varken bra eller dåligt, vet inte riktigt vad jag ska tro, är väl bättre o vänta på resultatet kanske ;) Sen lunch, Raggmunk, köpte havre boll i frizon, mådde illa, typ spydde, åkte hem. IGEN!!!!! Mamma sa att jag nog fått smittan igen p.g.a. att jag gick till skolan så snabbt, men men, det går över, det är u faktiskt rätt många som håller på och är sjuka nu. Så det blev till att lägga sig och kolla i gamla skolkataloger, mkr roande kan jag säga ;) . Och nu mår jag bättre, men nu ska jag gå och äta. Ses!

Sry !

Hej, förlåt alla för att ja inte skrivit så mycket på sistånde, har haft jätte mycket o göra i skolan, i stallet, med mera. Men ska verkligen försöka komma igång igen, för det är ju så kul:P image1


RSS 2.0